Dramska skupina nadaljuje igre po vsej Sloveniji

Dramska skupina ŠKDM je v letu 2014 zbrala nove moči ter pomladila ekipo in že nadaljuje gostovanja z igro Hobson v škripcih po vsej Sloveniji. Zaenkrat smo obiskali Šmarco, Laze, Žiče pri Slovenskih Konjicah, Lukovico, Vodice, v načrtu pa imamo še Šinkov Turn, Selnico ob Dravi ter mnoge druge…

Lukovica (600 x 361)

Dramska skupina je igro Hobson v škripcih premierno uprizorila v Mekinjah novembra 2013 na treh predstavah pred tremi polnimi dvoranami. Navkljub navdušenju pa se člani nismo mogli časovno uskladiti. Nekateri člani so zaradi pomanjkanja časa tudi prenehali z igranjem, zato smo poiskali in uvedli tri nove ter nekoliko zamenjali vloge: v vlogi Ade Figgins namesto Maje Korošec zdaj nastopa Jera Reberc, Anže Kumar je prevzel vlogi Alberta Prosserja in doktorja, Samo Surina je novi Fred Beenstock, Sandra Čugalj pa bo v času porodniškega dopusta nadomeščala Laro Bernot v vlogi Vickey Hobson.

Z novo zasedbo pa že obiskujemo kraje po vsej Sloveniji – do danes smo igrali v petih krajih, načrtujemo pa jih še mnogo več. Šestnajst članska ekipa rada svoj trud predstavlja vsem, ki jih zanimajo odrske spletke, predstavljene s strani dobrovoljnega in zagnanega tima amaterskih igralcev in ostalih nepogrešljivih članov ekipe. Če želite, da obiščemo tudi vaš kraj, nam sporočite na kontakt [email protected]!

Z leve proti desni: Rok Jeglič, Samo Surina, Leon Bernot, Anže Kumar, Jera Reberc

Z leve proti desni: Rok Jeglič, Samo Surina, Leon Bernot, Anže Kumar, Jera Reberc

Igrali smo v Žičah...

Igrali smo v Žičah…

... in Lukovici...

… in Lukovici…

 

Premagovanje treme pred predstavo

Premagovanje treme pred predstavo

Pripravljanje na predstavo

Pripravljanje na predstavo

Add Comment