Mekinjski družabni PIKNIK

Tudi letos smo se že  petič po vrsti,  zbrali na srečanju   mekinjske mladine.  Piknik smo imeli na Dan državnosti in sicer, v petek 25. junija 2010 od 16. ure dalje na Ožbovčevem travniku v Oševku.  Poskrbljeno je bilo za hrano, pijačo in rekreacijo, pa tudi dobre volje ni manjkalo. Tudi letos smo morali piknik, zaradi pomanjkanje prostora v naši vasi narediti v Oševku.  Upamo in verjamemo, da bo kmalu lahko le ta narejen  tudi bližje, na igrišču v Mekinjah.

Pa še nekaj utrinkov iz letošnjega druženja:

Piknik mekinjske mladine 2010

Bojni posvet pred nogometno tekmo!

Štirinožna mekinjčanka ŠILA 🙂

peka Brane in Matej

Podmladek - Matej in Matevž

Nekateri so igrali BADMINTON

V nogometu so zopet zmagali mladi do 23 let.

Denis in Maruša

Denis in Jasmina

Bojan in Katja

Matej in Joži

V pogovoru...

Vesela druščina 1

Vesela druščina 2

Vesela druščina 3

vesela druščina 4

Vesela druščina 5

Vesela druščina 6

vesela druščina 7

Veselo mekinjsko druženje 2010

Piknik, katerega že peto leto organiziramo v sodelovanju s ŠKD Mekinje in KS Mekinje, je tudi letos zelo lepo uspel. Mekinjčani  verjamemo, da bodo podobna praznovanja in tudi  druga druženja, v naslednjih letih lahko organizirana tudi  na mekinjskih tleh. Prav vsi Mekinjčani si namreč želimo izgradnje igrišča, na katerem bi poleg športnega druženja izvedli tudi kakšna družabna srečanja, ki bodo vas poživili, prebivalce pa povezali.

Na koncu se iskreno zahvaljujemo še  ženinu Mateju Šmidovniku, ki je za šrango pri Balantičevih v Mekinjah odštel veliko denarja in v zameno za te denarje dobil privoljenje mekinjskih fantov za ženitev z Joži Balantič 🙂

Add Comment