Smučanje v Nassfeldu

V soboto, 11.1. smo iz mekinj ponovno krenili proti avstrijskemu smučišču v Nassfeldu. Kot vsako leto je avtobus poln mekinjčanov krenil tja z dobro voljo, čeprav letos v nekoliko toplejšem vremenu.

IMG_2510

Ob šesti uri zjutraj se je na avtobusni postaji pri domu ŠKDM zbralo 50 ljudi željnih smučanja. Matej Slapar, ki je v imenu Športno-kulturnega društva Mekinje, kot vsako leto organiziral dogodek, je ponovno poskrbel, da se krajani lahko po nizki ceni spustijo po enemu boljših avstrijskih smučišč. Čeprav je bilo vreme povečini lepo, so sneg “zmatrale” visoke temperature. Vendar pa to to ni predstavljalo večjega problema udeležencem, saj je bistvo dogodka ne le smučanje, temveč tudi druženje s sokrajani. Zato smo že tam sklenili, da se naslednje leto ponovno skupaj odpravimo na eno izmed smučišč, mogoče pa že celo kakšen dan ali teden dni prej.

IMG_2494

Na mekinjski avtobusni postaji smo se zbrali še pred svitom

IMG_2499

Pridružili so se nam krajani vseh starosti

IMG_2528

Na smučišču, polni energije

3 Comments

  • Posted 16. julija, 2014 UnHo 13:35

    eek! so excited! i tgohhut i left a comment, but i think i forgot! haha… in my excitement i forget lots of things… is it ever possible to win twice? i love all your magazines!!!

  • Posted 22. julija, 2014 Rehan 19:42

    Tagın ber tfcgel, do etogo ne bılo tatarskih kanaolv (edinie7nıyı peredae7i na tatarskom ne v se7yot). Tak e7to oe7en rad, hot sam i ne mogu obyasnyatsya na tatarskom (vo vsyakom slue7ayı na tom urovne, na kakom hotel bı).Pobolşe multikov i detskih peredae7, budu detkam vklyue7at!Molodtsı!VA:F [1.9.20_1166]Be4ya: 0 (0 tavıştan)

  • Posted 22. februarja, 2015 Oponk 3:25

    Hallo Jutta, Jens und Lea,Annett ist hier bei uns zu Besuch und hat mir eure Webseite genannt.Es ist nicht allte4glich, das Tre4ume wahr weredn. Hochachtung vor euren Mut und die Ausdauer, Glfcckwfcnsche zu eurem Leben am und auf dem Wasser.Weiterhin viel Erfolg, Freude und Gesundheit.Sylvia und Gert

Add Comment