Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PROŠNJA ZA POMOČ PRI DELOVNI AKCIJI

Dragi krajani,

V začetku poletja smo Vas člani društa obiskali s prošnjo po finančni pomoči za obnovo stanovanja. Rad bi se vam iskreno zahvalil, saj je bila naša prošnja zelo lepo sprejeta in smo na ta način zbrali pomemben del denarja.

Lahko se pohvalimo da je veliko že narejenega. Med počitnicami smo hiteli, da smo večja, bolj groba dela zaključili in stanovanje počistili, da se umazanija ne raznaša naokoli ter da z začetkom nove šolske sezone telovadnica nemoteno služi našim šolarjem, malčkom, rekreativcem in drugim uporabnikom.

Narejena je nova centralna kurjava, razpeljana nova elektroinstalacija, večji del spuščenega stropa z izolacijo, demontirali smo stara vrata in podboje ter zidarsko pripravili za nova. Zidarsko so pokrpane stene za instalaterji. Sanirali in podprli smo pregnito gredo na podstrešju,… Člani smo vseskozi sodelovali in pomagali izvajalcem, kolikor je bilo v naši moči pa postorili sami.

Ob našem obisku je marsikdo ponudil tudi pomoč oz. željo po «udarniški akciji«. Sedaj če malo v hecu rečem prihaja priložnost tudi za Vas. V petek 11.09. in soboto 12.09. organiziramo delovno akcijo, kjer potrebujemo čim večje število prostovoljcev. Kdor ima čas in voljo naj se pridruži. Lotili se bomo brušenja in barvanja oken, barvanja cevi centralne kurjave, odstranjevali bomo star belež, izpraznili in počistili bomo podstrešje in klet,…

Zbor je v petek 11.09. ob 15.30 in v soboto 12.09. ob 7.30 uri. Vljudno vabljeni !

Zaradi lažje organizacije prosim za potrditev udeležbe na tel. št. 031 312 839