Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Pop Design Mekinjčane uspeli spraviti na noge

Mekinje, 18. 5. 2018 – Kljub slabemu vremenu smo Športno kulturno društvo Mekinje in krajevna skupnost Mekinje uspeli izvesti mekinjsko veselico, ki je bila tudi letos zelo dobro obiskana.

Besedilo in fotografije: Jernej Ftičar

Veselico je otvoril DJ Dady, ki je Mekinjčane ogrel za nastop glavnih zvezd večera – skupina Pop Design. Z živo glasbo do okoli druge ure zjutraj in zabavo do zgodnjih jutranjih ur smo tudi letos Mekinjčani pokazali, da znamo tudi v našem kraju prirediti zabavo, na katero bodo prišli ljudje iz vse okolice.

Seveda pa je za organizacijo takšne zabave potrebno veliko truda in tudi veliko pomagačev, ki so pomagali tako pred veselico, med veselico in po veselici. Ker v Mekinjah nimamo gasilskega društva, ki bi organiziralo lokalno veselico, moramo za organizacijo poskrbeti krajani prostovoljci. Teh je bilo nekaj čez 70, od redarjev do natakarjev in natakaric. Na pomoč so priskočili krajani vseh starosti. Med prostovoljci pa je treba izpostaviti Mateja Slaparja ter Braneta Goloba (predsednik društva ŠKDM), brez katerih izvedba veselice ne bi bila možna.

Izvedba pa ne bi bila možna niti brez dobrih duš, ki ste donirali ali sponzorirali veselico. Z vašo pomočjo smo najeli vso potrebno opremo za izvedbo, izvedli pa smo lahko tudi srečelov, katerega izkupiček bo letos namenjen za obnovo društvenega doma.

Vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k izvedbi veselice se iskreno zahvaljujemo. Upamo, da se vidimo tudi naslednje leto! 🙂